Äitejä juhlitaan Su 12.5.

Kaikille avointa äitienpäiväjuhlaa vietetään 12.5. klo 16. Ohjelmassa on Jussi Alasalmen juontamana Jippii-kuoro Tähtösten sekä nuorten lauluesityksiä, pastori Markku Karjalaisen puhe ja tietysti kakkukahvitus. Lisäksi naiset saavat ilmaiset ruusut!
Jippii-kuoro Tähtöset on Lohjalla toimiva yhteiskristillinen lapsikuoro, joka on osa Jippiimissio ry:n koordinoimaa lapsikuorotoimintaa. Jippii-laulut ovat levinneet ympäri maailmaa. Niitä on käännetty yli sadalle kielelle ja äänitetty yli 30:lle eri kielelle. Suomenkielisiä äänitteitä on ilmestynyt 10.
Jippii-lauluissa huokuu iloisessa paketissa maailman tärkein sanoma Jumalasta, joka rakastaa ihmisiä ja tarjoaa ikuista elämää lahjana. Jippii-kuoro on matalankynnyksen harrastustoimintaa lapsille. Se on ilmainen ja kaikille lapsille avoin. Lämpimästi tervetuloa mukaan sekä äitienpäiväjuhlaan, että kuorotoimintaan!