Lapset

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on sunnuntaisin klo 11- n. 12.30 seurakunnan alakerrassa. Pyhäkouluun voi tulla kaikenikäiset lapset. Pyhäkoulussa rukoilemme, laulamme, leikimme, askartelemme ja käymme läpi Raamatun kertomuksia ja opetuksia. Alakerrassa on myös lasten leikkipaikka sekä kuva- ja ääniyhteys kokoussalista.

PYHÄKOULU ON PERUTTU TOISTAISEKSI!

Perhepiiri

Äidit, isät, kummit ja mummit ovat tervetulleita Perhepiiriin 0-6 vuotiaan lapsen kanssa maanantaiaamuisin klo 9.30-11.30. Tarjolla on pientä syötävää, kahvia ja teetä. Lapset saavat leikkiä ja aikuiset jutella sekä tavata toisia vanhempia. Piirissä on aina jotain ohjelmaa. Perhepiiri kokoontuu seurakunnan monitoimitilassa. Sisääntulo on takapihan/ parkkipaikan kautta. Lisätietoja facebookissa ja Instagramissa: Lohjan Perhepiiri.

PERHEPIIRI ON PERUTTU TOISTAISEKSI!

Lastenleirit

Lastenleiri järjestetään kerran vuodessa kesällä. Ohjelmassa on opetusta, rukousta, saunomista, uimista, leikkimistä, pelejä ja yhdessäoloa. Kesällä 2021 Lastenleiri (7-10-vuotiaille) on 18.-21.7. ja Varkkileiri (11-14-vuotiaille) on 22.-25.7.  Leirit järjestetään Märkiön leirikeskuksessa, mikäli koronarajoitukset sen mahdollistavat. Leirimaksu on 50€ ja sisarusalennus on -10€. Ilmoittautuminen leireille: nummelanlohjanleirit@gmail.com tai p. 040-5529955. Tervetuloa mukaan!

     

Jippii-kuoro Tähtöset

Jippii-kuoro Tähtöset on ihan kaikille lapsille avoin kuoro, jossa harjoitellaan pitkin maailmaa levinneitä upeita Jippii-lauluja. Jippiimissio ry koordinoi kuorojen toimintaa. Harjoitukset ovat Lohjan helluntaiseurakunnassa maanantaisin klo 17.30-19, paitsi koulujen loma-aikoina. Lisätietoja: Anne Hyttinen p. 044-0454333, jippiikuorotahtoset@gmail.com

JIPPII-KUORO TÄHTÖSET ON TOISTAISEKSI TAUOLLA!