Se löytyi -konsertti Su 27. 11. klo 18 Laurentiussalissa

Se löytyi -konsertti 27. marraskuuta klo 18 on Lohjan eri seurakuntien syksyn kuluessa yhdessä toteuttaman kampanjan pääjuhla. Juhlaan ovat kaikki tervetulleita nauttimaan Exit-yhtyeen ja Pekka Simojoen musiikista, jonka sanoma rohkaisee ja antaa toivoa tämän ajan ihmiselle. Musiikin lomassa kuullaan Ilkka Salmisen tervehdys. Lapsille on tapahtuman aikana oma puuhapiste.Se löytyi -missio 19.9.–16.10. alkoi tänään

”Se löytyi” on kristittyjen yhteinen kampanja evankeliumin välittämiseksi kautta maan. Sadat seurakunnat ja järjestöt ovat mukana kampanjassa, jonka aikana järjestetään tapahtumia ja tempauksia. Kampanjan aikana koteihin jaetaan Se löytyi -kirjanen, jossa erilaiset ihmiset kertovat, mitä usko Jeesukseen heille merkitsee. Lohjalla useat seurakunnat järjestävät yhdessä tapahtumia eri ikäisille. Kampanja näkyy kuukauden aikana lauantaisin myös torilla ja missiobussi vierailee eri puolilla Lohjaa.

Ohessa mainos Lohjan alueen tilaisuuksia. Katso myös sivu https://seloytyi.fi/. Siellä on ihmisten kertomuksia ja luettelo ja haku kaikista taphtumista. Lohjan Helluntaiseurakunta on mukana Se löytyi -missiossa Lohjalla.