Lapset

Pyhäkoulu / lapsiparkki, kevätkausi 2024

Pyhäkoulu on sunnuntaisin klo 11.20- n. 12.30 seurakunnan uudessa monitoimitilassa. Pyhäkouluun voi tulla kaikenikäiset lapset mutta ihan pienimpien kanssa on hyvä olla vanhempi mukana. Pyhäkoulussa rukoilemme, laulamme, leikimme, askartelemme ja käymme läpi Raamatun kertomuksia ja opetuksia. Alakerrassa on myös pikkulasten leikkipaikka sekä kuva- ja ääniyhteys kokoussalista.

Perhepiiri

Äidit, isät, kummit ja mummit ovat tervetulleita Perhepiiriin 0-6 vuotiaan lapsen kanssa maanantaiaamuisin klo 9.30-11.30. Tarjolla on pientä syötävää, kahvia ja teetä. Lapset saavat leikkiä ja aikuiset jutella sekä tavata toisia vanhempia. Piirissä on aina jotain ohjelmaa. Perhepiiri kokoontuu seurakunnan monitoimitilassa. Sisääntulo on takapihan/ parkkipaikan kautta. Lisätietoja facebookissa ja Instagramissa: Lohjan Perhepiiri.

PERHEPIIRI ON PERUTTU TOISTAISEKSI!

Lastenleirit

Lastenleiri järjestetään kerran vuodessa kesällä. Ohjelmassa on opetusta, rukousta, saunomista, uimista, leikkimistä, pelejä ja yhdessäoloa.

Jippii-kuoro Tähtöset

Jippii-kuoro Tähtöset on ihan kaikille lapsille avoin kuoro, jossa harjoitellaan pitkin maailmaa levinneitä, upeita Jippii-lauluja. Alle kouluikäisten kanssa vanhempi on mukana. Jippii-kuoro on ilmainen harrastus! Jippiimissio ry koordinoi kuorojen toimintaa. Harjoitukset ovat 18.1. 2024 alkaen Lohjan helluntaiseurakunnassa joka toinen torstai (parittomilla viikoilla) klo 17.30-18.30, paitsi koulujen loma-aikoina. Lisätietoja: jippiikuorotahtoset@gmail.com