Lapsityö

Pyhäkoulu on sunnuntaisin klo 11.30.

Pyhäkoulussa rukoilemme, laulamme, leikimme ja askartelemme. Käymme läpi Raamatun kertomuksia ja opetuksia. Pyhäkoulu on tarkoitettu 5 vuotiaille ja sitä vanhemmille. 0-4 vuotiaille on lasten leikkipaikka alakerrassa, mihin on kuva- ja ääniyhteys kokoussalista.

Äiti-lapsipiiri

Äidit, isät, kummit ja mummit ovat tervetulleita Äiti-lapsipiiriin 0-6 vuotiaan lapsen kanssa tiistaiaamuisin, katso ajat tarkemmin seurakunnan ohjelmasta. Tarjolla on pientä syötävää, kahvia ja teetä. Lapset saavat leikkiä ja aikuiset saavat jutella sekä tavata toisia vanhempia. Piirissä on aina jotain ohjelmaa.

Perhejumalanpalvelus

Perhejumalanpalvelus järjestetään muutaman kerran vuodessa. Ohjelmassa on otettu huomioon lapset eikä silloin ole erikseen pyhäkoulua.  Perhejumalanpalvelukseen ovat tervetulleita kaikki, aivan kuten normaaliin jumalanpalvelukseenkin.

Lastenleirit

Lasten leiri järjestetään kerran vuodessa kesällä. Ohjelmassa on opetusta, rukousta, saunomista, uimista, leikkimistä, pelejä ja yhdessäoloa. Seuraa ilmoittelua leireistä keväällä. Tervetuloa mukaan!

Jippii-kuoro Tähtöset

Jippii-kuoro Tähtöset on ihan kaikille lapsille avoin kuoro, jossa harjoitellaan pitkin maailmaa levinneitä upeita Jippii-lauluja. Jippiimissio ry koordinoi kuorojen toimintaa. Harjoitukset ovat 19.8.2019 alkaen joka maanantai klo 17.30-19, paitsi koulujen loma-aikoina. Lisätietoja: Anne Hyttinen p. 044-0454333, jippiikuorotahtoset@gmail.com