Lapsityö

Pyhäkoulu on sunnuntaisin klo 11.30.

Pyhäkoulussa rukoilemme, laulamme, leikimme ja askartelemme. Käymme läpi Raamatun kertomuksia ja opetuksia. Pyhäkoulu on tarkoitettu 5 vuotiaille ja sitä vanhemmille. 0-4 vuotiaille on lasten leikkipaikka alakerrassa, mihin on kuva- ja ääniyhteys kokoussalista.

Äiti-lapsipiiri

Äidit, isät, kummit ja mummit ovat tervetulleita 0-6 vuotiaan
lapsensa kanssa arkiaamuisin, katso ajat tarkemin seurakunnan ohjelmasta. Tarjolla pientä syötävää, kahvia ja teetä. Lapset saavat leikkiä ja aikuiset saavat jutella ja tavata toisia vanhempia. Piirissä aina jotain ohjelmaa ja kahvittelua.

Perhejumalanpalvelus

Järjestetään muutama kertaa vuodessa . Ohjelmassa on otettu huomioon lapset ja silloin ei ole erikseen pyhäkoulua.  Sinne ovat tervetulleita kaikki, aivan kuten normaaliin Jumalanpalvelukseen.

Lastenleirit

Lasten leiri järjestetään kerran vuodessa kesällä. Ohjelmassa on opetusta, rukousta, saunomista, uimista, leikkimistä, pelejä ja yhdessäoloa. Tervetuloa mukaan!

Jippii-kuoro Tähtöset

Jippii-kuoro Tähtöset on aloittanut toimintansa, Harjoitukset joka toinen maanantai klo. 17.30 (parillisilla viikoilla) Lisätietoja: Anne Hyttinen, jippiikuorotahtoset@gmail.com