Lapsityö

Pyhäkoulu on sunnuntaisin klo 11.30.

Pyhäkoulussa rukoilemme, laulamme, leikimme ja askartelemme. Käymme läpi Raamatun kertomuksia ja opetuksia. Pyhäkouluun voi tulla kaikenikäiset lapset. Pyhäkoulu on seurakunnan alakerrassa. Siellä on lasten leikkipaikka sekä kuva- ja ääniyhteys kokoussalista.

Äiti-lapsipiiri

Äidit, isät, kummit ja mummit ovat tervetulleita Äiti-lapsipiiriin 0-6 vuotiaan lapsen kanssa tiistaiaamuisin klo 9.30-11.30. Tarjolla on pientä syötävää, kahvia ja teetä. Lapset saavat leikkiä ja aikuiset jutella sekä tavata toisia vanhempia. Piirissä on aina jotain ohjelmaa. Äiti-lapsipiiri kokoontuu seurakunnan alakerrassa.

Perhejumalanpalvelus

Perhejumalanpalvelus järjestetään muutaman kerran vuodessa. Ohjelmassa on otettu huomioon lapset eikä silloin ole erikseen pyhäkoulua.  Perhejumalanpalvelukseen ovat tervetulleita kaikki, aivan kuten normaaliin jumalanpalvelukseenkin.

Lastenleirit

Lasten leiri järjestetään kerran vuodessa kesällä. Ohjelmassa on opetusta, rukousta, saunomista, uimista, leikkimistä, pelejä ja yhdessäoloa. Seuraa ilmoittelua leireistä keväällä. Tervetuloa mukaan!

Jippii-kuoro Tähtöset

Jippii-kuoro Tähtöset on ihan kaikille lapsille avoin kuoro, jossa harjoitellaan pitkin maailmaa levinneitä upeita Jippii-lauluja. Jippiimissio ry koordinoi kuorojen toimintaa. Harjoitukset ovat Lohjan helluntaiseurakunnassa maanantaisin klo 17.30-19, paitsi koulujen loma-aikoina. HUOM! Harjoituksia ei ole 14.10. eikä 21.10. Syyskauden viimeiset harjoitukset ovat 2.12. Lisätietoja: Anne Hyttinen p. 044-0454333, jippiikuorotahtoset@gmail.com

Esiintymiset 2019:

12.10. klo 15 Operaatio Joulun Lapsi-tapahtuma Nummelan seurakuntatalolla
10.11. klo 16 Isänpäiväjuhla Lohjan helluntaiseurakunnassa
30.11. klo 14-17 Kids´Action -lastentapahtuma Routionmäen yhtenäiskoululla
15.12. klo 16 Joulujuhla Lohjan helluntaiseurakunnassa