Seurakunnan esittely

 Lohjan helluntaiseurakunta on osa maailmanlaajuista 1900-luvun alussa syntynyttä protenstanttista liikettä.  Wikipedian mukaan Helluntaiseurakuntiin kuuluu noin 345-550 miljoonaa henkilöä eri puolilla maailmaa ja Suomessa noin 50 000. 

Lohjalle helluntaiseurakunta perustettiin v. 1952. Seurakuntaan kuuluu noin 200 kasteella käynyttä henkilöä. Toimitilat sijaitsevat Lohjan keskustassa vuonna 1960 valmistuneessa ja hiljattain remontoidussa kirkkorakennuksessa, jonka osoite on Nyyrikinkatu 9.

Tavoitteemme on olla mukana suorittamassa loppuun Jeesuksen antama tehtävä, jonka Hän antoi opetuslapsilleen:

”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. Joka sen uskoo ja saa kasteen, on pelastuva. Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.” (Mark. 16:15-16)

Saavuttaaksemme tavoitteemme järjestämme Lohjalla jumalanpalveluksia, musiikkitapahtumia, lasten- ja nuotentilaisuuksia, pyhäkouluja, kerhoja ja leirejä. Osallistumme maailmanlaajuiseen lähetystyöhön Tansaniassa, Venäjän Karjalassa ja Pietarin alueella. Tuemme myös suomalaisten helluntaiseurakuntien yhteisiä lähetysjärjestöjä.

Kristillisenä yhteisönä pyrimme toimimaan rakentavasti yhteiskunnassamme ja ottamaan huomioon oman aikamme kulttuurin. Jumalan sana, Raamattu, on elämämme ja toimintamme perusta. Pidämme tärkeänä jokaisen seurakuntalaisen osallistumista työhön, johon Pyhä Henki kutsuu ja ohjaa. Päätavoitteemme on viedä evankeliumi jokaisen ihmisen ulottuville.

Kuva parvelta lavalle päin.

Kuva Suomi 100v juhlasta Laurentius salissa 4.11.2017. Vieraana Viktor Klimenko.
Joulujuhlasta 2019

Olemme järjestäneet konsertteja Lohjan museon tapahtumakentällä. Kuvassa Viktor Klimengon konsertti 13.9. 2020.